Skriv ut

För dig som skapar guider eller använder guider för support.

Priser för KCS Foundation - Kunskapsbaserad Support, en dag i klassrum

Kursmaterial laddas ner på din egen dator.

Effektivisera med Knowledge Centered Support

Kursen ger dig kunskaper som krävs för att ta till vara och sprida kunskaperna inom support till hela teamet. Du ger alla dina medarbetare möjlighet att leverera en jämn och hög kvalitet på supporten med bra guider. Introduktionen av nya medarbetare och kunskaper om nya lösningar sprids snabbt i gruppen.

Ständiga förbättringar kommer att genomföras med högre tempo. Behovet att av eskalera ärenden eller att fråga kolleger minskar och varje medlem i teamet kommer att vara mer kunnig och nöjdare med sitt arbete. Dina användare kommer att snabbare få rätt hjälp och förlora mindre tid på stopp på grund av problem med IT.

 

Vem ska gå kursen?

Om du ger support till användare och vill kunna skapa bra guider för dina kolleger och effektivt använda de kunskapsstöd som finns i databaser och hos dina kolleger. Tekniker, supportspecialister, driftansvariga, applikationsansvariga, utvecklare och projektledare har nytta av att använda Knowledge Centered Support för att ge det nödvändiga stödet för IT-support. Du kommer att kunna bidra effektivt till att öka produktiviteten hos alla som använder företagets IT-tjänster. Tiden som användare inte kan använda IT-system kommer att minska genom att work-arounds och lösningar är snabbt tillgängliga 24/7.

 

Kursen baseras på Knowledge-Centered Support-metodiken med en mängd exempel baserade på best practices från företag och organisationer

Lär dig

Certifiering för bevisad kunskap

Du som har genomför kursen har möjligheten att bli certifierad för Knowledge Management Foundations enligt HDIs internationella standard. Bevisa dina kunskaper med certifieringsprovet.

 Kursen ges på engelska.

 Anmälan och frågor

Klicka på ett datum högst upp för att anmäla dig.

Kontakta mig med frågor. 

Välkommen på kurs!

 

Peter Hero 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursansvarig SSI

+46-707 94 55 00

 

Kursprogram – en dag

Unit 1: What Is Knowledge-Centered Support and Why Do We Need It?

Unit 2: The Knowledge-Centered Support Model

 

Unit 3: Wrapping Up the KCS Methodology